top of page
Houten oppervlak

About Ruben 

Tijdens een wereldreis in 2012 kwam ik erachter dat ik graag meubelmaker wilde worden. Al van jongs af aan werkte ik graag met mijn handen. Tijdens een bezoek aan Jepara (een plaats in Indonesië) heb ik de keuze gemaakt er voor te gaan. De inwoners van Jepara maken de mooiste creaties van hout. Het bleek een fantastische meubelmakers-stad te zijn. Op veel plekken mocht ik rondkijken en kreeg daar inspiratie maar vooral ook motivatie om met hout mooie meubels te gaan maken.

Mijn carrière als meubelmaker was begonnen. In 2009 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper wat mij veel heeft geholpen in de keuzes op het gebied van ontwerp en teken-techniek.

Inmiddels heb ik een eigen werkplaats en doe ik veel projecten samen met andere zzp'ers en ook interieur design studio's: zoals Avenue Design Studio en Obradov Studio's.

 

Ik maak keukens, kasten, badkamermeubels en kinderkamers op maat. Eigenlijk alles wat maatwerk is op het gebied van interieur.

 

Daarnaast hebben mijn vrouw en ik ook een design honden huis ontworpen voor onze hond Beer. Hier is het succesvolle bedrijf homiedoghouses uit ontstaan.
 

bottom of page